Home Disclaimer
Disclaimer
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is.Van Olst de Graaff & Co aanvaardt hiervoor nimmer aansprakelijkheid. Van Olst de Graaff & Co sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van (of de onmogelijkheid van het gebruik van) de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten en foto's van deze website behoren toe aan Van Olst de Graaff & Co. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Van Olst de Graaff & Co worden verveelvoudigd. De inhoud van deze website is alleen bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Van Olst de Graaff & Co vereist.

Browsers
Deze website is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox en Internet Explorer 6.0 of hoger met een schermweergave van minimaal 1024x768 pixels. Uw browser dient Javascript enabled te zijn. Voor de optimale weergave van de website dient u tevens de Flash plug-in geïnstalleerd te hebben.

Concept & realisatie

Het concept en de realistatie van deze website is verzorgd door Wendrich Reclame.Communicatie.Internet.
Laatst aangepast ( dinsdag, 30 september 2008 12:14 )